Akülü Tekerlekli Sandalye

Akülü tekerlekli sandalyeler akü ve el kumandası yardımı ile kişinin fiziksel olarak güç harcamadan sürebileceği engelli araçlarıdır.Oldukça geniş bir yelpazede seçenek bulunan bu araçlar motor güçlerine , araç üzerinde bulunan farklı opsiyonel özelliklerine göre ve daha birçok değişkene bağlı olarak fiyat farklılığı göstermektedir.Burada araç seçerken kendi ihtiyaçlarınızı çok iyi belirlemeniz gerekmektedir.Kullanacağınız yerin fiziksel yapısı , sizin kendi fiziksel yapınız araç seçiminde çok önemli rol oynamaktadır.Sizlere farklı modellerde ve özelliklerdeki bu araçları tanıtmak istiyorum.Daha detaylı bilgi ve sormak istediğiniz her türlü soru için ;Tel:0232 3754774 - Whatsapp: 0532 6516148 müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Wollex WG-P110 Akülü Sandalye

WOLLEX WG-P110 Akülü Tekerlekli Sandalye Güçlü Akü Lityum iyon pilleri sayesinde daha uzun sürüş imkanı sağlamaktadır. 30 Km yol alabilirsiniz. 
Daha fazla oku

Wollex W111A Akülü Tekerlekli Sandalye

Wollex W111A Katlanabilir Akülü Tekerlekli Sandalye'nin en önemli özellikleri, katlanabilir, çıkarılabilir ve yükseltilebilir özelliği bulunmaktadır. Ön ve arka tekerleklieri yumuşak olması, çıkartabilir ayak koyma yeri sayesinde en çok satılan modeller arasına girdi.
Daha fazla oku

Wollex B500 Akülü Tekerlekli Sandalye

Oturma yeri ve sırt şiltesi kolay temizlenebilir leke tutmaz, hava alabilen kumaştan imal edilmiştir. İstenildiğinde sökülüp yıkanabilir. Oturma yerinde 5 cm kalınlığında minder, sırt kısmında 1,5 cm kalınlığında şiltesi vardır. Ayarlanabilir skolyoz kemerleri sayesinde sırt şiltesi sertliği ayarlanabilir.
Daha fazla oku