25 - 47 ürün gösterildi, Bu kategoride toplam 47 ürün bulunmaktadır
  • Wollex WG-M316 12inch Transfer Sandalyesi

    WOLLEX WG-M316 Transfer taşıma Sandalyesi

  • Wollex WG-M958L 44CM Özellikli Yetişkin Tekerlekli Sandalye

    Wollex W958L Özellikli Yetişkin Manuel Tekerlekli Sandalye, yetişkinler için yapılmış tekerlekli sandalye modelidir. Alüminyum gövdeden oluşması, oturma yer ve sırt kısmı ayarlabilir olması, boyun yastığının ayarlanabilir olması en çok tercih ettiği model oldu. Özellikle refekatçi freni ve emniyet kemeri sayesinde hastalar daha güvende olmaları olanak...

  • Wollex W983 Çocuk aluminyum tekerlekli sandalye

    W983 Aluminyum ekstra konforlu çocuk tekerlekli sandalye

  • Wollex W689 Klozetli Tekerlekli Sandalye
    TAS0018

    Klozet uyumlu olan Wollex W689 Klozetli Tekerlekli Sandalye, lazımlıkla birlikte kullanabilir olması en büyük avantajlarından biridir. Kolay bir şekilde parçalanma ve toplanma özelliği bulunan Wollex W689'u kolay bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Konforlu minder özelliği ile uzun süre oturma yapabilir, kolçakları aşağıya doğru hareket ettirebilirsiniz.

  • Wollex W730 Aktif Sporcu Tekerlekli Sandalye
    TAS0019

    Sportif görünümlü Wollex W730 Aktif Tekerlekli Sandalye arka tekerleklerin açılı olması ile birlikte güvenli ve aktif bir sürüş sunuyor. 10 kg toplam ağırlığı ve 7 kg taşıma ağırlı bulunmakta olan Wollex W730'u çıkarabilir çamurluklara sahiptir. 36 telli, şık ve dayanıklı jantlara sahip Wollex W730 Aktif Tekerlekli Sandalye'nin ayakların geri düşmesini...

  • Wollex W805 Refakatçi Kullanımlı Tekerlekli Sandalye
    TAS0021

    Wollex W805 Refakatçi Model Tekerlekli Sandalye'nin refatkaçilere özel fren sistemi bulunmaktadır. Sırt kısmı yarıdan itibaren arkaya doğru kırabilir olması, katlanabilir özelliği sayesinde rahat hizmet sağlamaktadır.

  • Wollex W210 Manuel Tekerlekli Sandalye
    TAS0022

    Wollex W210 Manuel Tekerlekli Sandalye, sabit kol ve ayak koyu yeri bulunmaktadir. 8 derece ön ve 24 derece arka tekerlekleri sayesinde kullanımda kolaylık sağlayacaktır. Çelik gövdesi ve emniyet kemeriyle hastalar için daha güvenli olma özelliğine sahiptir.

  • Wollex W310 Manuel Çocuk Tekerlekli Sandalye
    TAS0026

    Wollex W310 Manuel Çocuk Tekerlekli Sandalye'de kullanılan mavi renkli fırın boya özelliği bulunmaktadır. Kaldırılabilir kol koyma yeri ve çıkarılabilir ayak yeri sayesinde hastalara rahat bir ortam sağlıyor. Wollex W310, katlanıbilir olmasıyla fazla yer kaplamadan kaldırma imkanı sağlayabilirsiniz.

  • Wollex W809 Manuel Ekonomik Tekerlekli Sandalye
    TAS0026

    Wollex W809 Manuel Tekerlekli Sandalye, çelik gövdesiyle sağlamlığını korumaktadır. Wollex W809, katlanabilir olma özelliği ile kolayca depolayabilirsiniz. Hastanın uzun süre kalması durumunu düşünen Wollex, oturma ve sırt koyma bölgelerini deriden yapmıştır. 

  • Wollex W258 Özellikli Çocuk Sandalyesi
    TAS0029

    Alüminyum gövdeden oluşan Wollex W258 Özellikli Çocuk Sandalyesi katlanabilir şase özelliği bulunmaktadır. Çocukların rahat kullanılması için tasarlanmış olan Wollex W258'in oturma yeri ve sırt kısmı tam olarak yatmaktadır. Wollex W258 Özellikli Çocuk Sandalyesi boyun yastığının ayarlanabilir olması diğer ürünlerden ve markalardan ayıran özelliği olarak...

  • Wollex W980 Küçük Beden Manuel Sandalye
    TAS0030

    Küçük beden alüminyum model olan Wollex W980 Küçük Beden Manuel Sandalye'nin gövdesi alüminyumdan yapılmıştır. Wollex W980, küçük bedenler, daha gelişimini sağlayamamış yetişkinlerin kullandığı modeldir. Ayarlanabilir ayak koyma yeri, kaldırılabilir kol koyma yeri özellikleri hastaların en çok tercih edilme özelliklerindendir. 

  • Wollex WG-M410 HERO Baston Bebek Puseti

    WG-M410 Wollex Hero Engelli Çocuk Puseti Hafifliğiyle ve pratik katlanır kompakt tasarımıyla eşsiz bir engelli pusetidir.  Hem refakatçiye hem de kullanıcıya maksimum rahatlık, özgürlük ve konfor sunar.

  • Wollex W865 Refakatçi Tekerlekli Sandalye

    WOLLEX W865 REFAKATÇİ TEKERLEKLİ SANDALYE  Hasta transferini kolaylaştırmak amacıyla yukarıya tam olarak kaldırılabilir, 4,5 cm * 26 cm ölçülerinde  PU malzemeden üretilmiş anti-bakteriyel kol dayama yerleri.

  • Wollex W864 Refakatçi Tekerlekli Sandalye

    Hasta transferini kolaylaştırmak amacıyla yukarıya tam olarak kaldırılabilir, 4,5 cm * 26 cm ölçülerinde  PU malzemeden üretilmiş anti-bakteriyel kol dayama yerleri.  Ayak koyma yerleri Kullanıcıya göre yükseklik üç kademe ayarlanabilir, katlanabilir ve baldır destekli ayak koyma yeri.

  • Wollex WG-L530 Ayakta dik duruş ve pozisyonlandırma cihazı

    WOLLEX WG-L530 Ayakta Dik Durma Lifti ve Pozisyonlandırma Cihazı (Supine Stander) WG-L530 Ayakta Dik Durma Lifti ve Pozisyonlandırma Cihazı (Supine Stander) oturma ve ayakta dik tutma aparatı bir çok özellliği ile çocuğunuzun sağlığı için önemli rol oynamaktadır.

  • Wollex WG-L500 Çok fonksiyonlu Hasta Taşıma Lifti

    Wollex çok fonksiyonlu hasta taşıma ve transfer lifti benzersiz elden kumanda edilebilir özelliği ile fark yaratıyor.

  • Wollex WG-M317 Aktif Manuel Tekerlekli Sandalye

    WG-M317-16 Aktif Manuel Tekerlekli Sandalye Aktif tekerlekli sandalye iç ve dış alanda kullanıma uygun, Alüminyum hafif gövde yapısı, Pratik katlanabilir makas sistemi sayesinde rahatlıkla taşınabilir,

  • Wollex WG-M319-18 Tekerlekli Sandalye

     İç ve dış mekanda kullanıma uygundur. Alüminyum gövde.Kolçakları açılabilir ve geriye tam katlanabilir, tam çıkabilir. Ayak pedalları çıkartılabilir. Transfer için sırtı katlanabilir. Asansör tekerleri mevcuttur. Refakatçı freni mevcuttur.

  • Wollex Colours Aktif Sandalye

    Aktif tekerlekli sandalye iç ve dış alanda kullanıma uygun,Alüminyum hafif gövde yapısı,Pratik katlanabilir makas sistemi sayesinde rahatlıkla taşınabilir .Antibakteriyel döşemesi

  • Wollex Tekerlekli Sandalye Havalı Minder

    Postür bozukluğu olan (otururken sağa sola kayan) standart tekerlekli sandalye kullanıcıları ile bu durumdaki tüm parapleji ve tetrapleji olan kişiler kullanabilir. Bu model sayesinde hem oturma pozisyonunuzu düzelteceksiniz hem de saatler boyunca keyifli ve güvenli bir şekilde tekerlekli sandalyenizde zaman geçireceksiniz.

  • Wollex WG-M421 NEOS Özellikli Tekerlekli Sandalye

    WOLLEX WG-M421 NEOS TEKERLEKLİ SANDALYEMarka WOLLEXModel WG-M410 NEOS Tekerlekli SandalyeBeden Standart bedenKullanım Alanı İç ve dış mekanda kullanıma uygundur.Gövde Yapısı Alüminyum ve çelik gövde.Demonte Özelliği Kol dayama yerleri ve ayak pedalları çıkartılabilir. 

  • WG-M422 Yükselebilir Tekerlekli Sandalye

    WOLLEX WG-M422 YÜKSELEBİLİR MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYEMarka WOLLEXModel WG-M422 Yükselebilir Manuel Tekerlekli SandalyeBeden Standart bedenKullanım Alanı İç ve dış mekanda kullanıma uygundur.Gövde Yapısı Çelik gövde. Asansör şeklinde oturma yeri yukarı doğru kalkabilir.

  • Wollex WG-M423 Klozetli Manuel Tekerlekli Sandalye

    Marka: WOLLEXModel: WG-M423 Klozetli Manuel Tekerlekli SandalyeBeden: Standart bedenKullanım Alanı: İç ve dış mekanda kullanıma uygundur.Gövde Yapısı: Çelik gövde.Demonte Özelliği: Katlanabilir gövde yapısı ve sökülebilir ayak pedalları.